Hejsan!

Sitter just nu och tittar på Shrek 2, men har typ missat halva så den är inte så rolig.
Sitter och funderar på vad jag ska göra på nyår, mina planer har ändrats 2 gånger nu och det är rätt störrigt.
Först skulle jag firat nyår i Örebro med Drifters, dom spelar på Brunnsparken där varje nyår så skulle igentligen åkt dit och bott på hotell men det går inte då den som skulle köra inte kan och jag har inte tänkt alls på att spara pengar (det kostar ju en del med resan, hotell, inträde till dansen m.m) så det blev ändrat. Men kanske nästa år, vem vet. Min önskan är iallafall att få fira med dom något år, för man vet aldrig (låter hemskt) när dom slutar spela. Mitt förra favoritband Wahlströms som jag gillade innan slutade spela 14 januari i år så man vet aldrig.
Ja och den andra som ändrades var att jag skulle på nyårsfest hos min bror men nu har han ändrat det så vet inte var jag ska fira längre. Bara det inte blir lika tråkig nyårsafton som förra året, då satt jag bara hemma och till och med la och sov i sängen, sämsta nyårsaftonen. Ja hoppas inte denna blir lika dålig eller värre.
 
Men önskar ändå att jag varit i Örebro, såg att Drifters skrev ut innan på fb om morgondagen. Oh jag saknar dom.
Erica skrev till mig igår på fb och då kom saknaden direkt, vad jag saknar henne min fina vän, och killarna också såklart. Underbara människor är dom och finare människor får man nästan leta efter, för det finns det inte många av tyvärr. Drifters har ett hjärtan av guld hela gänget. Det betyder mycket att Erica hörde av sig igår.
Hoppas nu att veckorna går fort så jag kan få träffa det härliga gänget igen. Nästa dans blir den 3e mars och den 8e mars. Ja idag är det 9 veckor tills Bjärnum dansen den 3e mars och i fredags var det 10 veckor tills Helsingborgs dansen den 8e till Drifters. Låt dom går fort!!!
Ja nu har jag fått skriva av mig lite om min saknad, men dom betyder mycket.
Bloggar kanske mer sen. Hej så länge!
 
 
SAKNAR!!
 
 
 

Mormor är här!!

Hej på er, ledsen för den väldigt dåliga uppdateringen... men har inte haft ork att blogga och nu har jag precis nästan varit riktigt förkyld med 38.5 i feber och ingen ork i kroppen, så nästan hela förra veckan var jag sängliggandes. Men ska försöka bättra mig.
Sitter just nu och bara ta det lugnt framför datan, ska snart ut lite till pappa och mormor.
Äntligen får jag träffa mormor igen, hon kom idag upp hit från Trelleborg och ska stanna hos oss nu i några dagar och bland annat fira jul med oss. Underbarat att ha henne här och nära under juldagarna.. gud vad jag saknat henne. Tror det var 10 månader sen sist som jag träffade henne. Så det var ett tag sen.
 Nu får jag passa på att njuta av tiden som hon är här uppe för vet inte när vi ses nästa gång.
Annars idag har det inte hänt så mycket, varit en lugn söndag och kommer nog fortsätta att vara det tror jag.
Senare blir det lite film och mys med tända ljus inne på rummet, och lite mys med familjen nu när mormor är här uppe, passa på och ta vara på tiden ju.
 Så inget speciellt planerat idag heller, tar dagen som den kommer helt enkelt.
Nu ska jag ut lite till pappa och mormor och sen ska jag spela lite Drifters musik (LOVE)... bloggar kanske mer sen.. hej så länge!
Jag och min älskade mormor förra året till påsk :) <3
 

Hejsan

Jaha då var denna torsdagen snart över och snart är det helg. Var tar veckorna vägen? ja dom går iallafall väldigt fort. Och ännu bättre, snart är det JUL-LOV!!!! Längtar!!. Jag är väldigt skoltrött och det kommer bli riktigt skönt att komma ifrån skolan (allt som har med skolan överhuvudtaget) i 3 hela veckor. Ja jag längtar. Bara 4 skoldagar kvar så det ska jag nog klara.
Idag så har jag som vanligt haft skola mellan 08.30-13.50, skulle slutat 14.55 men vi hade inte samhälle idag så vi fick sluta en hel timme tidigare, så skönt. Hade mitt sista prov idag, i svenska och det kändes faktiskt som att jag åtminsonde kommer få ett E ( G i gamla betygssystmet) så det är bara att hoppas. Ska kanske göra om mitt engelskprov på måndag men vet inte riktigt om jag ska ta det på måndag eller om jag ska ta det efter lovet...hmm, får fundera på det.
Nu sitter jag och lyssnar på underbara Drifters, bästa musiken (iallafall för mig och vad jag tycker) och som får en på bra humör vilket humör man än är på. Love Drifters!!
Senare blir det att bara ta det lugnt. Ska kanske ut med Fia och Angela, och blir det inte promenad så blir det bara tv:n och massa Drifters musik.
Ja bloggar kanske mer sen, hej så länge!!
<3<3
 
 

Hejsan

Har haft en helt okej dag idag. Åkte till skolan runt 08.00 eftersom vi skulle samlas på beringskolan kl.08.15 för att förbereda allt som skulle fram inför julpysslet med förskolebarnen. Konstigt nog var jag inte alls trött och ändå hade jag sovit typ 4 timmar inatt. Iallafall så kom barnen 08.40 och då var allt i full gång. Jag och Frida hade ansvar för smällkaramellerna tillsammans med 2 andra vuxna och det gick faktiskt förväntansvärt bra. Jag var skit nervös innan men det gick jätte bra. Barnen frågade oss om dom behövde hjälp (vi frågade dom också såklart om dom behövde hjälp) och samanlagt hade vi väl 22 barn under 1 timme. Klockan 10.00 åkte jag mot Ängelholm för hade en tid hos min kurator så fick gå 1 timme tidigare från julpysslet. Så dagen har ändå varit helt okej och det var inte så farligt ändå. Vem vet,nästa år om vi ska ha julpyssel igen så kanske jag inte ens är nervös...
Nu sitter jag och pluggar inför svenskaprovet imorgon. Går väl sådär, jag kan ju säga det att just nu hatar jag verkligen grammatik -.- men ja det går säkert bra. Försöker tänka positivt, att vi bara har 4 skoldagar kvar (om man inte räknar morgondagen)  och att vi på tisdag har en ledig dag.
Aja nu ska jag återgå till pluggandet och såklart ha lite Drifters musik på <3 funkar perfekt när man ska plugga!
Love Drifters. Hej så länge!

Pulkaåkning

Hej på er, blir ett sent inlägg idag.
Haft en jätte rolig kväll med fina vänner. Jag, Fia, Emmely gick ut till pulka backen runt 20.00 och det var rätt halt i backen. Mycket is och en hel del gupp ajajaj, dom guppen gör ont. Fia och Emmely försökte sig på snowboard men gav upp efter några åk och gav sig på säckåkning och vanlig pulkaåkning istället. Jag tog det ganska lugnt, åkte inte så mycket då jag precis haft en hjärnskakning och läkaren har sagt att jag ska ta det lugnt så länge huvudvärken sitter i så det blev inte så mycket åkning, men mycket skratt. Fia och Emmely kommer ju deffinitivt ha massa blåmärken imorgon haha. Dom åkte rakt in i en tall och massa taggbuskar xD.
Efter en stund kom mina brödrar, Angela och Robin också och då blev det en rolig stund där också.
Men tyvärr gick Emmely hem då. Vi åkte lite till och sen avrundade vi pulkaåkningen/snowboard åkningen med snöbollskrig. Men min ena bror försvann och det visade sig att han sprungit hem haha och det roliga va att vi var vi hans port och kastade och vi såg han springa iväg men inte in i porten och sen ringde Fia honom (min svägerska) och då visade det sig att han var hemma. Sen åkte dom och träna.
Nu sitter jag här och dricker varm chocklad och ska snart hoppa in i duschen.
Ska bara vila huvudet först. Bloggar kanske mer sen, inte säker. Hej så länge.
Fia och Emmely åkte som sagt rakt in i taggbuskar hahaha aj säger jag bara. Men massa skratt!!

Söndags mys

Hej på er, ligger just nu i sängen och bloggar och kollar på scooby doo. Idag har det bara varit en lugn söndag. Eller hela helgen har varit lugn -.-. Fick ju hjärnskakning i fredags och den har suttit i hela helgen. Och känner att jag har lite av den kvar. För har fortfarande ont i huvudet och är yr. Men illamåendet är borta. Så det har bara blivit en lugn helg+ ett läkarbesök igår. Det ända som har hänt är att i fredags så var bästa Fia här och vi hade en mysig fredag. Vi spelade kort och åt massa gott som bland annat kladdkaka,glass, drack cola (jag skulle druckig Mujjito, men fick inte pga hjärnskakningen) och hade allmänt trevligt. Sen har resten av helgen bara varit lugn.
Senare blir det mys i sängen med tända ljus eftersom det är andra advent idag, och så ska jag ha lite popcorn och cola till Beck filmen som börjar klockan 21.00.
Imorgon blir det skola, har två lektioner. Skulle haft tre men eftersom läkaren sa till mig i lördags att jag ska ta det lugnt så länge huvudvärken sitter i. Så jag får sitta och titta på imorgon på idrotten.
Men nu ska jag äta lite och sen bädda ner mig i sängen igen. Huvudvärken tar koll på mig i mellanåt och inga huvudvärks tabletter hjälper (inte så konstigt, jävla hjärnskakning). Bloggar kanske mer sen. Hej så länge!
Jag och Fia från när vi var på Drifters sist, den 2 november 2012. Bästa Drifters!!!!
 
 

Hjärnskakning!!

Hej på er, ligger just nu i sängen med hjärnskakning -.-. Ja fråga mig inte hur jag lyckades men sprang in i en glasdörr i skolan igår. Den brukar vara öppen även under vintertid men igår var den stängd och som jag skrivit tidigare så är jag väldigt stressad för tillfälligt och har väldigt mycket i huvudet, och ännu stressigare var jag igår och skulle ut och hämta en sak och sprang och självklart med allt jag hade i huvudet tänkte jag inte på att dörren var stängd och sprang rakt in med pannan och näsbenet i glasdörren. Brukar inte börja gråta när jag slår mig eller slår huvudet men igår... över 1 timme, tror det var 1. att jag fick en chock, 2. folk såg det 3. det gjorde fruktansvärt ont. Förra gången jag slog i huvudet i en järnstång och fick en hjärnskakning skrattade jag bara men denna gången tog det hårdare. Läste att får man en hjärnskakning igen imon 6 månader- 1år kan skadan vara värre och det är ett halvår sen jag fick hjärnskakning sist. Och jag känner redan nu att denna tagit hårdare för ajj mitt huvud. Och vilken bula och blåtira jag fått ajajaj.Och mår jätte illa och så fort jag reser mig upp ur sängen och ska gå på toa eller något så är jag så yr att jag håller på att ramla. Får höra med mamma när hon kommer hem om vi borde kolla upp det. Hon är undersköterska så hon vet. För vad jag läst så borde man kolla upp det hos en läkare när man fått en hjärnskakning, speciellt efter att man fått en andre på kort tid (för mig 6 månader).
Aja nu ska jag återgå till vilandet, pappa kom precis in med mat till mig.
Hej så länge!
 
 

Ett prov klarat!

Hej på er, sitter just nu och kollar på reprisen av solsidan, och ska snart ta och plugga lite matte. Har matte prov imorgon som jag vet kommer gå åt skogen.
Men ja, fick iallafall reda på mitt samhällsprov idag och jag slapp göra om det, fick C som i det gamla betygssystemet är VG så det känns skönt att jag klarade. Var lite nervös för jag blandade ihop olika saker på provet men det gick bra.
 Tur att det gick bra iallafall, engelskan kommer jag nog inte klara men läraren hade inte tagit något från det vi skulle pluggat på så inte konstigt att jag inte kommer klara det. Och det var fler i klassen som tyckte det var fel.
Ja men nu ska jag ta och ta tag i matten. Hej så länge!
 
 

Snön är här

Hej på er, haft en helt okej dag i skolan idag. Gick mellan 08.30 till 13.50 så lagom dag.
Efter skolan så gick jag och en vän ut med min lilla hund Puppi, och snön har även kommit hit. Vi gick en ganska lång runda. Rätt skönt väder ute ändå trotts att det är -9 grader ute. Vi bor i ett skogsområde med en liten sjö och det är så mysigt att gå inne i skogen och se snön överallt, i träd och på marken  och sjön som har frusit. Snart nog kan man åka skridskor på den. Hoppas!
Nu sitter jag bara och tar det lugnt. Ska lägga mig och vila en stund innan jag sätter igång och pluggar. Har tre prov denna veckan. Onsdag- Samhälle EU, torsdag- Engelska (stort) och fredag- matte. Så fullt upp hela veckan.
Idag tänkte jag ta och plugga lite inför samhällsprovet. Tar det idag så kan jag det sen förhoppningsvis imorgon. Har väldigt lätt för samhällskunskap så detta provet blir nog inga problem förhoppningsvis.
Nu ska jag ta och vila lite. Bloggar KANSKE mer sen. Hej så länge!
 
MYSIGT!!

RSS 2.0