2 prov klara, städat och nu HELG!!

Hej på er, jaha då är det fredag igen. Jisses vad veckorna går fort och snart är det jul och jullov. Längtar!
Idag har jag haft skola mellan 08.30- 13.05. Började dagen med prov och slutade dagen med prov. Jag klarade provet i människors miljöer som jag hade imorse första lektionen wohoo men tror inte det gick lika bra för historieprovet. Tror det gick åt helvete rent ut sagt, men ja det återstår och se, isåfall får jag göra om det på ett omprovstillfälle.
Efter skolan idag så var jag och handlade lite nya grejor... det blev 2 fotoböcker till mina Drifters foton, 2 packet sånt speciellt teip som man har just för att göra egna fotoböcker och 2 pennor i silver som jag kan skriva texterna med i böckerna. Är jätte nöjd med köpet och dessutom hittade jag denna gången en fotobok i rosa. Sen köpte jag två filmer med tills ikväll. Bilder på fotoböckerna med tillbehör kommer komma upp på bloggen.
Nu sitter jag bara och tar det lugnt framför datan. Har städat rummet plus gaderoben så nu tar jag helg! ska bli skönt. Nä nu ska jag ta och titta lite på tv och ta en kopp kaffe om där är. Bloggar kanske mer sen.
Hej så länge!!
 
Föresten, vill ni följa mig på instagram så står det vad jag heter nedan :)) :
Instagram: danstjejen95
Följer såklart tillbaka!
 

Smart pappa man har!!

Hej på er, nu har jag pluggat färdigt. Känns som jag kan det mesta förutom historian -.- men som jag skrev tidigare så får det bli omprov på det ifall jag skulle misslyckas. Men jag kan det mesta inom människors miljöer, inte så svårt att lära in sig. Ska läsa igenom frågorna några gånger till sen innan jag går och lägger mig.
Imorgon är det skola mellan 08.30- 14.00 och börjar dagen med prov. Sen efter skolan ska jag först till apoteket och sen hämta ut pengar. Sen ska jag äntligen köpa mina efterlängtade fotoböcker, ni vet såna man gör själv. Böcker med svarta papper. Ska sitta och pyssla med det i helgen, måste ju få in mina senaste Drifters foton i album/fotoböcker så dom inte blir förstörda, det vill jag inte. Har redan 3 fulla album med Drifters bilder och nu blir det 2 till haha så när jag är färdig med de sista albumen så har jag 5 fulla fotoalbum :))) är nog uppe i över 500-600 Drifters foton nu :D.
 
På tal om Drifters, smart pappa man har! Igår så snackade jag och mamma om lite vad jag skulle handla på internet och pappa var helt inne i tv:n sen helt plötsligt när han hörde om faktura så sa han ´´ nä men tröjan betalar vi gumman´´ och mamma bara ´´det skulle du ju inte säga´´ hahaha så det visade sig att pappa avslöjade min julklapp och jag blev skit glad. Nu tänker ni säkert hur kan man bli glad för en julklapp när man vet vad det är man ska få, men den tröjan har jag velat ha i över 5 månader nu och jag har inte kunnat köpa den en ända gång. Och nu får jag den i julklapp. Jag har visat den tidigiare på bloggen. Det är den rosa huvtröjan där det står Drifters på. Oh vad glad jag blev och den kommer verkligen slitas med hälsan och användas mycket. Även om jag inte får den förens på julafton så vet jag att jag får den ju. Längtar tills jag får den. Bästa julklappen i år vad jag vet nu :D.
Här kommer den på bild igen ifall ni inte kommer ihåg hur den såg ut:
Längtar tills denna blir min :D Glad tjej!!!!
 
 
 

Snabbinlägg!

Hej på er, har fullt upp med plugg inför morgondagens prov. Har två stycken imorgon. Skulle haft ett idag men det blev flyttat två veckor framåt, till vecka 50. Imorgon har jag prov i historia och människors miljöer och jag säger ju det att historian känns hopplöst just nu. Jag älskar historia, det är mitt favoritämne i skolan men just nu tycker jag inte om det. Jag har inte hängt med ett dugg om det vi gått igenom under den tid vi läst om epokerna och det är jätte mycket att läsa in så jag fokuserar på provet i människors miljöer istället och skulle det då va så att jag får IG eller F som det nummera hetet på historieprovet så gör jag bara ett omprov nästa termin när vi inte har så mycket prov. Läraren kan ändå inte sänka betyget på ett prov som man fått  IG på.
Nä nu ska jag återgå till plugget. Bloggar kanske ett litet inlägg senare med.Hej så länge!
 

Inte så mycket bloggning

Hej på er, dåligt med bloggning den sista veckan och mer kommer det tyvärr att bli.
Är inne i en stor stressbubbla nu som gör att jag inte har tid eller ork att blogga. Denna veckan har vi 3 prov, ett av dom är ett stort prov. Och jag känner mig jätte stressad för vet inte hur jag ska hinna plugga till allt.
Sen nästa vecka har jag också 3 prov, ett av dom är ett stort engelskprov så det blir inte mycket bloggning på ett tag. Men känner jag att jag orkar så skriver jag ett inlägg. Nu måste jag återgå till pluggningen. Hej så länge!!

Malmö med klassen igår

Hej på er, har inte bloggat på 3 dagar nu men ska bli bättring på det.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, just nu är det Zekes men ska nog snart ändra till Drifters tror jag.
Igår var jag med klassen i Malmö och vi var på Malmö mässan och där var det ju skit tråkigt.
Därför blev det ingen bloggning igår för jag var slutkörd när jag kom hem sen.
Iallafall så åkte bussen från Örkelljungas buss station vid 08.14 in mot Helsingborg där vi skulle ta tåget, det blev lite stressigt där för när bussen anlände till Helsingborgs centralstation så hade vi 6 min på oss att ta oss till tåget och dessutom hitta rätt. Men vi hann i tid, nackdelen med att ta tåget ner var att vi fick stå hela vägen ner vilket var 50 minuters tågresa ungefär. Men vi överlevde och vi var i malmö runt 09.45. Väl på malmö mässan fick vi sitta och vänta i 35 minuter för att det blivit klydd, vi skulle varit där inne kl. 10.00 men var inne 10.35 och dessutom var det rätt så tråkigt. Efter det fick vi 1 timme på oss att gå fritt och hitta ett matställe och äta på. Så jag, Ebba och Sofia gick och åt på Mc donalds som låg rätt så nära stationen. Där hade vi en rolig stund. Sen åkte tåget mot Hässleholm vid 13.39 och vi fick sittplatser denna gången så det blev en bättre resa hem förutom på bussen där det var fullt, men lyckades få sittplats ändå. Det blev en hel del skratt på tåget och resan gick fortare hem.
Det var lite om gårdagen. Bloggar kanske mer sen. Hej så länge!!
Ebba och Sofia på tåget :)
   En bild från Malmö mässan :)'
 
 
 
 

Skönt med en kort skoldag

Hej på er, sitter just nu och lyssnar på bästa Drifters, och kollar facebook och lite sånt. Har varit hemma runt 1- 1 och en halv timme. Slutade 10.10 och idag är en sån dag då det var skönt att sluta så tidigt. Gud, är skit trött idag. Detta är andra natten i rad som jag sovit endast 2 timmar, så är rätt trött. Men tror jag vet varför såna sömnproblem dyker upp för mig, tror det kommer när jag ororar mig mycket och har mycket stress i skolan. Nu är det mycket för har 5 prov som ska pluggas in. Men förhoppningsvis får jag sova minst 6 timmar inatt. För imorgon är det långdag i skolan.
Sen har jag även fixat praktikplats, men har ingen anning om vart det ligger. Det är inte jag som valt var jag ska praktisera utan det är chefen på den förskolan jag ville vara på från början som fixat det. Hon tyckte inte jag skulle va på den förskolan för mina brors barn är på två av avdelningarna, men där är ju en till så vet inte varför jag inte fick vara där. Men aja skit samma. En av mina föräldrars vänner vet vart det ligger så förhoppningsvis ställer han upp och hjälper mig med att hitta det. Men måste ringa dit först och prata med dom.
Så ska bli intressan, det är avdelningar med åldrana 1-5 så det är blandade åldrar, men jag gillar ju barn har alltid gjort så det ska nog gå bra. Får försöka ringa sen.
Nu ska jag ta något och äta och en kopp kaffe. Bloggar nog mer sen om jag inte pluggar. Hej så länge!!
 
Jag och Melanie för 2 år sen
Jag, Kevin och Nicole för 1 eller 2 år sen :)
 

Hej på er!

Ledsen för att det inte blev så mycket bloggning verken igår eller idag. Men det är rätt mycket stress nu och bloggen kan bli lidande nu några veckor framåt.
Idag har jag bara haft en lektion och det var väldigt skönt för imorse var jag sjukt trött. Vi hade lärande och utveckling och idag skulle vi göra mallar inför vår dag på Beringskolan där vi ska ha julpyssel, så vi ritade mallar. Men vi blev inte färdiga, vi skulle göra tror det var 600 mallar och nja lite mycket att göra.
Så skönt att sluta tidigt. Idag fick vi även välja inför nästa år då vi ska välja dels inriktning och sen indivuella val. Jag valde dels svenska 3 och engelska 6, det behövs för högskoleförberedande och sen valde jag psykologi ( första val) och grundläggande vård och omsorg (andra val). Så hoppas jag får det jag vill ha. Psykologi valde jag dels för att det är bra att kunna om man jobbar med människor överhuvudtaget men även för att jag vill bli psykolog eller kurator.
Ja som sagt så kan bloggen bli lidande några veckor framåt. Det är nu innan jul, lärana ska se vad vi lärt oss osv.
Så nu har vi 5 prov två veckor framåt, 3 nästa vecka ( 1 på torsdag, 2 på fredag) i historia, människors miljöer och svenska. Och veckan efter har vi på onsdagen prov i samhälle och på fredagen prov i matte.
Och jag känner mig sjukt stressad inför dessa proven. Vet inte hur jag ska planera in att plugga till alla proven. Det jag vet är att jag kommer lägga mest tid på att plugga inför historieprovet. Dels för det vi ska ha prov i är ganska mycket och sen har jag inte fattat så mycket. Och historia är mitt favoritämne och vill gärna ha bra betyg i det när kursen är slut. Men ja lyckas nog komma på något hur jag ska göra.

Bloggar kanske mer sen. Hej så länge!!
 

engelska

Hej på er! jag mobilbloggar ett snabbt inlägg. Har engelska nu och ska snart ha lunch . slutar efter lunchen för ska till Ängelholm till min kurator. Men bloggar mer när jag kommer hem. Hej så länge!



Nyduchad och trött!

Hej på er, sitter just nu sitter jag och tittar på Beck som snart är slut med två rostade mackor och en stor kopp varmt te, gott! Är ganska trött men börjar undra om jag kommer kunna sova inatt :(.
Får lyssna på Drifters lite innan jag somnar så jag kan skingra tankarna lite för känner att det behövs då alla tankarna just nu flyger runt i huvudet om morgondagen, inför den lektionen. Så förhoppningsvis hjälper Drifters musiken lite iallafall, det brukar den alltid göra.
Nä nu blir det att stänga ner datan. Bloggar mer imorgon någon gång under dagen.
Godnatt och Hej så länge!!
 

Söndags ångest!

Hej på er, jaha då är det söndag igen och snart är ännu en helg över. Jag tycker inte om att helgena går så fort. Även om jag varit hemma 3 skoldagar denna veckan så tycker jag inte om det. Men oftast går veckorna rätt fort också. Men ändå. Jag har lite smått söndags ångest även denna söndagen, skola imorgon och jag ska ha en lektion som jag än en gång fasar för, samma sak varje söndag. Ligger och fasar för lektionen men ja det är bara att stå ut. Oftast går det bra trotts allt. Så igentligen vet jag inte vad jag har att fasa för men ja.
Som vanligt när jag mår dåligt över något så lyssnar jag massa på Drifters. Deras musik får mig att skingra dåliga tankar och tänka på annat. Oftast kommer jag och tänka på något som är kul och då är det oftast danserna till Drifters, vilka minnen! Så deras musik hjälper massor och det får bli den musiken när jag mår dåligt eller inte alls är på humör. Eller igentligen är det dansbandsmusik överhuvudtaget men just Drifters musik är det som hjälper mest. Har som jag skrivit tidigare gillat Drifters i 2 år och har följt bandet genom dom två åren (kanske inte ute på dans alltid utan ibland via fb och deras hemsida och lite sånt) när dom bytat bandmedlemar genom de två åren, varit med om olika saker. Och jag gillar dom lika mycket fortfarande som ni kanske märker och hoppas att dom spelar ett tag till. Vilket gäng!  Här nedan kommer två låtar som brukar hjälpa extra mycket när jag mår dåligt eller inte är på humör.
 
Senare ikväll blir det Beck och ta det lugnt, lyssna på Drifters för att få bort tankarna om imorgon.
Blir nog sängen tidigt ikväll med tror jag. Så jag inte är så trött imorgon. Tror nog jag även ska se solsidan.
Bloggar nog mer sen. Hej så länge!!
 
 

Fina vänner!!

Hej ledsen för att det inte blivit någon bloggning idag men har inte orkat sen så har jag träffat en gammal klasskompis från 9an ett tag som jag inte träffat på något år. Så det var kul!
Och nu sitter jag och pratar med en rätt så ny funnen vän som jag snackat massor med på facebook, hon var med på Drifters när jag var på dom den 2 november 2012 och vilken rolig kväll vi hade. Jag har funnit massa nya vänner och Sofie är en av dom. Och ett + i kanten är ju också att vi båda gillar dans och Drifters <3. Så nu har jag 2 nya fina vänner som har samma intressen som jag (om man inte räknar mina fina vänner i Drifters då). Mina andra vänner är ju såklart också super fina vänner men dom tycker ju inte om dans och dansmusik så då är det även kul att ha några andra vänner som också gillar det.
Sofie åker på de flesta Drifters spelningar när dom är här nere i skåne trakten och då träffas vi ju där när jag kan åka på Drifters. Angelica är inte så ofta på skåne spelningarna utan hon är mer på dom runt där hon bor.
Men som sagt det är kul och ännu mer kul är det att jag funnit ännu en ny vän som har samma intressen.
Sofie är en kanon fin och underbar vän. Och jag hoppas att vår vänskap håller länge. Vi ska iallafall ta och ses en dag men när vet vi inte än. Är glad att jag är omringad av så fina vänner, även om en del av dom bor en bit ifrån.Älskar er mina vänner!!
Nu ska jag ta och sätta på en film. Har sett alla jag har hemma men ja får väl ta någon bland mina favoriter. Hej så länge!!
 
 
Jag och fina Sofie, på Drifters den 2e november 2012 <3

Älskar Drifters nya prylar!!

Hej än så länge har det inte blivit någon x-factor för min del, lyssnar på Drifters istället. Men än är inte kvällen slut så slår kanske om sen.
Bara älskar Drifters musik, den är så bra och Ericas röst är bara helt underbar och fin. Fast hör att mina cd skivor börjar bli utslitna haha, dom har börjat hacka. Så blir att köpa nya även om det kanske tar lite tid men det får det ta för jag ska ha alla (iallafall där Erica är sångerskan). Tröttnar aldrig på deras underbara musik. Dom är bara bäst! 
Har gillat dom snart i 2 år och ångrar inte det, vilken musik och vilket gäng! härligt och underbart gäng.
Man får sig lätt ett skratt när man är ute på dans till dom. Ja man kan ju säga att jag är ett fan, har en blogg om dom också så, vill ni kika in och läsa/titta så är adressen dit http://driftersbloggen.blogspot.se/
 Något jag ska skaffa som också kommer ta tid är detta (se bilderna nedan), funderar på att spara ihop till det först och sen till nya cd skivor, för dom funkar ju fortfarande. Får nog bli så. Kanske kan önska mig något i julklapp så som tröjan tillexempel. Muggarna är inte lika dyra nämligen, och självklart ska jag ha alla.
 
Älskar muggarna, fast där kunde ju varit en gruppbild på bandet också ... men det kommer kanske vem vet :))
Älskar tröjan, skit snygg färg!! <3
 

Bloggar nog mer sen, hej så länge!!
 

Hejsan

Haft en lugn dag hemma även idag, men nu verkar det som febern är borta och kommer hålla sig borta.
Sitter just nu och ser på favoritserien på tv nämligen One tree hil och ska snart ut och göra lite te.
Känner att jag behöver det för halsen, och inte bara det utan även för min sångröst då den legat i vila och är rätt kraslig. Men det är bara att träna upp den igen, håller på med det nu också och den är påväg till sitt rätta esse igen. Annars idag har jag bara tagit det lugnt och spelat lite Drifters musik, och även sjungt lite Drifters låtar för att hålla sångrösten igång. Så det har inte hänt så mycket idag.
Senare ikväll så händer det inte så mycket. Ska iallafall se x-factor och sen efter det blir det nog en film eller så blir det att kolla på one tree hill på pappas data. Får se hur det blir med det.

Bloggar nog mer sen. Hej så länge!!

Tråkigt

Hej på er, ledsen för det förra inlägget, var lite irriterad på dagiset bara men är glad igen nu :).
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt vid datan. Har precis snackat med en vän som behövde prata lite.
Händer inte så mycket här hemma. Har ganska tråkigt.
 Sitter och funderar på vad jag ska göra med dom senaste Drifters fotona som jag beställde. Om jag ska vänta tills jag får mina pengar och köpa en fotobok som jag själv kan sitta och pyssla med eller om jag ska klistra in dom redan nu fast i ett vanligt kollegiblock. Fast det lutar åt att jag ska köpa en fotobok. Blir mycket snyggare då och bättre för den delen. Ja det får bli så. Nä nu ska jag vila lite. Bloggar nog mer sen. Hej så länge!!
 
 

!

Följ min blogg med Bloglovin

Trött!!!!

Jaha då har man varit på dagiset eller förskolan som det nu mera heter och försökt få praktikplats men som vanligt har jag inte fått fram något. Gick dit nu och så hade dom inte tid. Är trött på att inte få tag på dom. Det är fjärde gången jag får nummert till chefen nu, jag kan det i huvudet. Nu ska jag ringa och boka tid men hon svarar ju aldrig när man ringer till henne eller så är hon iväg, så det känns inte lönt att ringa heller. Aja får prova ringa imorgon, ska inte ge mig. Men ja får se hur det går annars så tar jag nog en annan förskola om det ska vara såhär. Men förhoppningsvis löser det sig. Vi ska ju vara på besök på praktikplatsen den 12/12 så känner lite så.
Aja bloggar kanske mer senare. Hej så länge!
 

Hej på er!

Blev inte mer bloggning igår men febern kom tyvärr tillbaka, fick 39,2 runt 19.00 igår så jag var helt slut i kroppen. Så det blev sängen rätt tidigt igår. Lite bättre idag dock men inte mycket.
Vaknade för ungefär 1 timme sen, runt 11.00. Och nu ligger jag i sängen och fryser som bara den och bloggar lite.
Förhoppningsvis blir det skolan imorgon men jag ska ju inte säga för mycket. Men om jag ska vara ärlig så om det blir skola imorgon så ska det faktiskt bli skönt, det är så tradigt att gå hemma och vara sjuk. Men ja sånt är livet.
Men som det ser ut nu blir det skolan imorgon. Senare runt halv 3 ska jag med Angelika och hämta hennes flickor för jag ska passa på att se om chefen för förskolan är där för ska höra om jag kan praktisera där då hon inte svarat när jag ringt henne via telefon så då går jag dit istället. Så jag kan få reda på var jag ska praktisera någonstans, kan vara rätt skönt att vara ute i tid och veta var man ska vara så man inte får stressa och försöka hitta senare. Vi ska inte prakisera förens v.4 vilket är i januari men dessa månaderna som är kvar går jätte fort, november är ju snart slut dessutom. Så det blir att sticka till dagiset senare.
Nu ska jag återgå till sängen mår lite halvkasst. Hej så länge!!
 

Sjuk igen!!

Börjar bli så trött på att vara sjuk nu, men ja det är väl sånt som följer med när vintern kommer.
Nu har jag fått en form av magsjuka, mått illa ända sen igår och är dålig i magen. Än så länge har jag bara kräkt en gång. Men något jag trodde jag skulle slippa var feber men nädå den har kommit nu -.- så jag säger välkommen febern.
Ja som sagt så är jag dålig igen och det har alltså inte blivit någon skola för min del idag. Och tror inte det kommer bli imorgon heller. Så idag har jag bara varit hemma. Hade en tid hos min kurator i Ängelholm idag också men den fick jag avboka. Så nu ska jag inte dit förens om två veckor.
Nu ligger jag i sängen med feber och huvudvärk av febern och lyssnar lite på Drifters. Känner att magen och illamåendet är påväg att börja igen. Så blir snart att lägga sig och vila igen, kommer säkerligen att somna.
Får se om det blir mer bloggning sen, brys på hur jag mår. Hej så länge!!
 
 

Seg dag!!

Hej på er, haft en helt okej skoldag. Gick mellan 09.35-11.30 men tyckte den lektionen gick sjukt segt idag.
Tror det var för att vi inte gjorde så mycket. Vi satt och planerar julaktiviteter som vi ska ha med en skola med elever i från förskolan och 1an. Runt 80 elever. Inget roligt att sitta och planera. Men ja ett måste, det är ju ett arbete som ska betygssättas och kursen ska ju har slutbetyg sen. Så ett måste är det allt.
Efter skolan har det inte hänt så mycket. Har bara varit hemma och spelat massa Drifters och lite Zekes.
Nu sitter jag och tittar på min favoritserie på tv:n ´´One tree hill´´ har sett alla säsongerna och jag kan se dom om och om igen, tröttnar aldrig. Just nu är det säsong 4 som går på tv:n. Jag bara älskar denna serien.
Ikväll blir det att kolla på lite program som jag följer och sen blir det nog tidig säng ikväll tror jag, känns som det. Är rätt så trött. Även om jag har kort dag imorgon så är jag inte hemma förens runt 13.00.
Nu ska jag återgå till One tree hill, Love!! Bloggar nog mer sen, vi får se. Hej så länge!
 
 

Saknar en fin vän!

Saknar just nu en fin vän som jag inte träffat sen i juni i år. Vi träffades för första gången på Drifters nu i juni i år och sen dess har vi snackat som bara den. Saknar henne jätte mycket. Tycker det är super kul att jag hittat så många nya vänner som dessutom har samma intresse som jag, dans och har samma favoritband dessutom. Och Angelica är en av dom (inte den Angelika som jag skrev om i förra inlägget haha). Vi var ju på Drifters sist i juni och då hade vi det super kul. Det är inte många av mina vänner som gillar dans, dansbandsmusik eller Drifters så jag är riktigt glad att jag har hittat en del nya vänner som gillar det (glömmer aldrig mina andra vänner såklart).
Vi bor ju en bit ifrån varandra, jag och Angelica. Jag bor här i lilla Örkelljunga och hon bor i Ronneby. Så vi träffas inte så ofta. Hon jobbar och jag går i skolan. Men vi båda har sagt att vi måste ta en helg och ses. Så får se när det blir men ändå, saknar henne massor.
 
Bilden är jag och fina vännen Angelica från Drifters dansen i juni detta året <3
 

Ny vecka igen

Hej på er, ledsen för att det bara blev ett inlägg igår men mådde inte alls så bra efter att min syster åkt hem.
Men ja nu är det ny vecka och nya utmaningar väntar.
Idag har jag haft en helt okej dag i skolan, gick mellan 08.30-13.00. Fick sluta en timme tidigare idag yeah skönt!!
Efter det så följde jag med min fina vän Angelika och hämtade hennes son Kevin på skolan, sprang på henne på vägen hem så följde med henne och hämtade Kevin. Orkade inte gå hem själv för det är så tråkigt så tänkte då kan jag följa med henne. En liten omväg hem från skolan skaddar inte alltid.
Sen kom jag hem och var hemma i ungefär 1 timme, passade på att ta en god kopp kaffe med mjölk sen följde jag med Angelika och hämtade hennes töser på dagis. Skulle ändå dit och se om jag kunde få tag på chefen där för ska se om jag kan få praktisera där, men hon var inte där så jag får nog ringa istället. Hatar sånt, blir så nervös men bra träning inför framtiden.
Ja och nu sitter jag bara här och lyssnar på underbara Drifters och funderar skarpt på att ta något att äta.
Får nog bli så. Senare ikväll blir det bara att ta det lugnt, inga läxor så. Ska se på tv, får dock se om det blir sex and the city ikväll annars får det bli en annan dag i veckan.
Men nu ska jag ta något att äta. Bloggar kanske mer sen. Hej så länge!!
 
 
 

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering denna helgen men dels så har min syster varit här och sen har jag inte haft någon ork. Igår och i fredags var jag totalt slutkörd. Men jag och min syster har kommit fram till vad det kan vara.
Så det blir att ringa läkaren om det fortsätter, vi misstänker att det kan vara diabetes. För den sista tiden har jag varit jätte trött, druckit mycket och kissat mycket. Så om det inte lägger sig så får vi kolla upp det eftersom vi har diabetes i släkten.

Nu händer det inte så mycket, har sån söndags ångest, dels för att det är skola imorgon och jag har en lektion på måndagar som jag fasar för varje söndag, och sen för att syster åker hem idag :(. Jag vill inte att hon ska åka hem, blir lika ledsen varje gång. Igår blev det inte så mycket umgänge med henne då jag mådde jätte dåligt igår och var jätte trött så jag la i sängen ungefär från 20.30-23.00 så det blev ju inte alls mycket :(. Usch vill inte. Men inget vi kan ordna heller. Så sitter här och bloggar med en stor söndags ångest och vill inte att det ska bli måndag heller.
Senare ikväll blir det Beck och sen blir det nog tidig säng för jag känner mig jätte trött trotts att jag sovit över 13 timmar inatt :(, ja som sagt trött för det mesta som kanske måste kollas upp.
Nu ska jag umgås lite med syster innan hon åker hem :(. Bloggar kanske mer sen. Hej så länge!
 
Jag igår eftermiddag. :)

 

Hej på er!

Jaha då är det lördag igen, snart är den också över. Ledsen för att jag inte blogga mer igår men jag glömde helt bort det och jag var skit trött igår.
Igårkväll så var jag och min syster totalt övertrötta, Madde fick totalt 4 skrattanfall under kvällen vilket ledde till att jag också började skratta för hon har så härligt skratt. Gud vad ont i magen vi hade efter det men vi sov som små grisar sen efter det. Jag har vaknat några gånger inatt av att Madde snackat i sömnen och att jag behövt gå på toa hahaha men annars har vi sovit gott.
Nu ska vi sminka oss lite och sen vet jag inte vad som händer. Vi ska nog bara ta det lugnt och njuta av lördagen.
För imorgon åker Madde hem igen :(((( vill verkligen inte men hon ska lämna tillbaka bilen imorgon till sin mamma så därför. Men förhoppningsvis ska hon flytta upp hit nästa år så hoppas, hoppas, hoppas.
Nu ska jag ut och va lite social. Hej så länge!

Syster har kommit!

Hej på er, sitter just nu med syster och mina föräldrar och tittar på x-factor.
Haft en helt okej dag. Började skolan 08.30 med den lektionen jag skrev om innan, inte så rolig lektion och sen efter det hade vi matte.Det blev tyvärr ingen historia idag :( vår historielärare var sjuk idag så det blev ingen :(. Jag som hade sett fram emot det.Men ja får se fram emot nästa fredag istället då och hoppas han är frisk då.
Efter skolan så när jag kom hem tog jag det bara lugnt tills min syster kom vid 15.00.
Och sen har vi bara myst hela kvällen. Senare ikväll ska vi mysa med coca-cola, godis och popcorn till en film.
Vet dock inte vilken film än men det får vi se. Får se hur länge vi orkar vara uppe idag, är ganska trött sen skolan men ja. Nu ska jag återgå till x-factor och vara lite social med familjen. Bloggar nog mer sen.
 
 
 
 

Människor miljöer

Hej på er,  mår lite bättre idag. Somna rätt tidigt igår för var helt slut i kroppen och hade ingen ork. Men ja fredag idag sen har jag helgen på mig att hämta ny ork.
Sitter just nu och har en lektion som heter människors miljöer, inte så rolig lektion eftersom vi pratar om politik och ideologier. Jag är väldigt mycket interesserad av samhällskunskap men vi har precis haft politik så därför är det tråkigat att ha det igen. Efter denna lektionen har vi bara 2 lektioner kvar, och den sista är bäst för då är det historia :D. Mitt favorit ämne. Slutar klockan 14.00 idag. Sen idag kommer min älskade syster upp hit och ska sova hos oss till söndag, gud vad glad jag blir att få ha henne hos oss i 2 dagar. :D mycket bättre än bara en:D.
Men nu börjar snart min lektion igen från rasten. Bloggar mer senare. Hej så länge!!
 
Kram//Johanna
 

Dålig dag

Hej på er, har nästan precis kommit hem från skolan och kan säga redan nu att denna dagen har varit rena skit dagen och den är inte över än. Haft skola från 08.30-15.40 med sprängande huvudvärk och magkramper. Ska iväg igen om en timme för öppethus i skolan vilket jag inte vill. Har verkligen ingen ork. Har fortfarande magkramper och sprängade huvudvärk och det tar som in i på min kropp. Ja men vad ska jag göra, det är ett måste tyvärr.
Får stå ut i 2½ timme med magkramper och huvuvärk och försöka se så glad ut som möjligt vilket jag tror kommer bli svårt. Jag får se om det blir mer bloggning ikväll, men som det ser ut nu så kommer det inte bli det.
Så ifall inte så hörs vi imorgon. Hej så länge!!!

Tidig morgon

Hej på er, sitter just nu och ser på nyhetsmorgon och  har precis ätit två lingongrova mackor med oboy, är inte så mycket för att äta på morgonen men det slank ner.
Nu ska jag snart gå och sminka mig och platta luggen då det ser ut som en ´´koslick´´ som min pappa brukara kalla det för. Vid 08.15 åker jag mot skolan och första lektionen är matte -.- jag hoppas  verkligen inte att vi får reda på vårt matteprov för det vill jag verkligen inte få haha. Idag är det dessutom en lång dag först skola från 08.30-14.55, utvecklingsamtal från 15.00-cirka 15.30 något, sen blir det hem i någon timme och sen iväg igen mot skolan så jag är där tills 17.30 och sen är det öppethus klockan 18.00-20.00. Blä ingen lust men ett måste.
Ja det blev ett litet inlägg nu på morgonen och blir fler under dagen men kan inte säga när bara.
Nu ska jag gå och sminka mig och sen ta på mig kläderna för dagen :))
Hörs sen, hej så länge!
 
 

Snart sova

Hej på er, ja då var onsdagen över. Känner att jag måste gå och lägga mig snart, har en lång dag framför mig imorgon tyvärr. Men ja den tiden den sorgen,
Sitter för tillfället och tittar på sex and the city, har precis tittat igenom mina nya foton och ska sen ta och sortera dom så kopierna kommer för sig och orginalen för sig, men det får nog bli imorgon.
Imorgon är det skola igen från 08.30 till 14.55 och sen så har jag utvecklingssamtal kl 15.00 som oftast varar i 15-30 minuter. Sen efter det blir det hem ta något att äta och sen vid 17.00 något blir det att åka tillbaka till skolan för att förberedda inför öppet hus som börjar klockan 18.00 till 20.00. Har ingen lust att gå på det men ja det är ju obligatoriskt tyvärr så ja det är ett måste. Så jag får nog ta och borsta tänderna och hoppa i säng och nanna. Så jag säger godnatt och sov gott allihopa, vi hörs någon gång under dagen imorgon. Kan inte säga när bara.
Hej så länge!
Bjuder på en bild på mig från i fredags på dansen till Drifters :))
 
 

Lugn dag

Hej på er, sitter just nu och tittar på det nya programmet på tv3 om stalkers och säger ju det usch vad obehagligt. Jag får rysningar i hela kroppen av det. Sitter även och lyssnar på bästa Drifters, fast det blir mer i pausen som jag lyssnar. Vilket det är nu. Ja obehagligt program. Men ja.
Idag har jag inte haft någon skola, för jag hade en tid inne i Ängelholm hos min kurator kl.09,00 så jag tog mig ledig eftersom det inte var lönt att gå till skolan. Skolan började 08.30 vilket är då vi var tvungna att åka eftersom det tar cirka 30 min in, och sen slutade skoldagen 10.10 och då var vi färdiga där så ingen skola för min del.
När jag kom hem tog jag något att äta eftersom min kurator är på mig då jag äter dåligt, har gjort ett ganska långt tag. Och sen tog jag det bara lugnt. Min mage har börjat igen tyvärr! nya magkramper och det var bara två veckor sen sist men ja. Går det inte över denna gången så blir det att åka in och kolla upp det för det kan inte vara normalt att ha magkramper sådär. Satt och väntade på posten och jag fick det jag väntat på :D mina nya Drifters bilder har kommit, 108 nya (kopierna är medräknade). Vilka minnen! jag framkallar mest för att ha minnen, man vet ju inte hur länge Drifters spelar (dom har ändå spelat i 50 år) och jag hoppas såklart att dom spelar ett långt tag till hehe :P,och sen är det roligt att ha minnen från danserna när jag är äldre, och få komma ihåg dessa fina vänner. Ja så dom kom idag :D.
Nu ska jag hoppa in i duschen då programmet snart är slut. Bloggar kanske mer sen. Hej så länge!
 
 
 

Drifters i Halmstad

Hej på er, i fredags var det som sagt dans till underbara Drifters i Halmstad. Och jag säger ju det WOW vilken kväll alltså, WOHOO. Vilket drag det var. Drifters var på toppen humör och man kan inte säga att de hade energibrist precis haha. Massa bus hade dom för sig och det gick inte en ända låt utan att skratta. Vilket gäng! det var fullt drag på både bandet och dansarna. Jisses, dit kommer jag verkligen åka igen.
Innan bandet började spela så gick jag fram och snackade med dom. Dom blev såklart jätte glada och fick en stor kram av dom alla och sen pratade vi lite och sen började dom spela. Efter typ 5 låtar var alla igång, dansarna hade fått upp värmen och kruttet och det var fullt drag. Bandet började busa och spexa redan efter 3e låten haha.
Jag säger ju det vilket gäng, är verkligen glad att jag lärt känna dom och fått så fina vänner som dom är.
Det blev en del goa danser också, och jisses vad kul det är att dansa. Ja det blev en kanon kväll.
Efter spelningen så stannade jag och Fia kvar och snackade med bandet och tog massa foton. Det blev dock lite längre än alla andra gånger haha, min granne körde vilse i Halmstad. Dom ringde och sa att dom körde vilse, så sa Erica att hör med Stellan om han kunde förklara vägen. Men det gick inte så bra för det ända de kunde säga var att dom var i ett villaområde haha. Så Erica och killarna sa att jag kunde stanna med dom på dansstället tills de kom haha. Underbara vänner. Så fick lite extra tid med dessa fina vänner medans dom försökte hitta vägen. xD
Ja det var en liten sammmanfattning om kvällen. Och som alltid när det är Drifters så blir kvällen kanon. Vilket härligt gäng och toppen fina vänner! Här kommer några bilder från i fredags, det är många på mig och Erica men killarna ville helst få ner riggat så fort som möjligt efter spelningen, men jag och fina Erica passa på,som sagt underbara och fina vänner är dom. här är bilderna:
Jag och mina fina vänner!
Vi igen <3
Jag och Anton, Basisten :)
Jag och min fina vän Erica <3
Vi igen.
 
  fina vän <3
Vi i pausen <3
<3
 
 Kram//Johanna
 
 
 

100 frågor om mig

1. Hur gammal är du om fem år? 22 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? min klass och mina föräldrar
3. Hur lång är du? Jag är 1.62
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Änglagård 3
5. Vem ringde du senast? Min mamma och det var typ igår hehe.
6. Vem ringde dig senast? Min bästa vän Fanny från Trelleborg.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Går in där sen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är gifta
10. När såg du senast din mamma? Typ för 5 minuter sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blå gråa tror jag
12. När vaknade du i dag? Jag vaknade 07.30
13. Vilken är din favoritjulsång? Last christmas och julen är här
14. Vilken är din favoritplats? Kommer inte på nån just nu
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkaren
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I närheten , kanske med familj
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Vet inte
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Mina vänner i klassen
19. Hur stor är din säng? 90 säng
20. Har du stationär eller bärbar dator?  bärbar!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med ett par svarta leggins och en pyamaströja, tycker inte om att sova utan något.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st.
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Vilka städer har du bott i? Min hemstad Trelleborg i 14 år och i Örkelljunga i 2 år.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? jadå!
27. Vilken är din favorit glass? Sandwich eller vanilj mjukglass
28. Vilken är din favoritefterrätt? Kladdkaka helt klart.
29. Tycker du om kinamat? Nej är inte så förtjust i det, men kan äta det ibland.
30. Tycker du om kaffe? Jadå med mycket mjölk
31. Vad dricker du till frukost? Äter nästan aldrig frukost men om jag gör det blir det oboy.
32. Sover du på någon särskild sida?
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja det gör jag
35. Är du en beroendemänniska? haha ja av coca cola
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja tre faktiskt :)
37. Vill du ha barn? Ja det vill jag, i framtiden.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej inte än
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng, har aldrig gillat att bada i havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Lite smink  och inträde till Drifters danser.
42. Äger du dyrbara smycken? Vet inte.
43. Vilket är ditt favoritProgram på tv? 112 på liv och död, sjukhuset. Ja allt som har med vård att göra
44. Kan du rulla med tungan? Ja.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Har många men min bästa vän och Drifters :)
47. Vad har du för ringsignal? Moonlit beach
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nä dom försvann i flytten
49. Flörtar du mycket? Nej
50. Är du kåt nu? haha nej
51. Kan du byta olja med bilen? haha nej
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej
53. Vilken var den senaste boken du läste? En komikers uppväxt (skol läsning)
54. Läser du dagstidningen? nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Dansbandskanalen
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vet inte
59. När var du i kyrkan senast? 2 år sen, snart 3. Min morfars begravning.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Rikard, min so-lärare i 8an :)
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Har aldrig tältat xD
63. Vad lyssnar du på just nu? musik, Drifters såklart!
64. Har du varit med i tidningen?  Vet inte.
65. Vad är det konstigaste du har ätit? Vet inte.
66. Vem såg dig naken senast? Kommer inte ihåg.
67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa och vit.
68. Hur imponerar man på dig? Om man kan dansa (bugg ,foxtrot) spela instrument eller sjunga.
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Min bästa kompis Fanny
70. Har du någon piercing? I öronen
71. Din största vinst? Vet inte.
72. Civilstånd? singel tyvärr
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, några bloggar, + att jag bloggar på Drifters bloggen, och Drifters hemsida.
74. Är du fåfäng? ?
75. Ångrar du någonting du gjort? ja en del.
77. Vilket är ditt drömjobb? Undersköterska på en strokeavdelning
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Ja åka till Örebro till nyår och fira nyår med Drifters när de spelar där.
79. Vad har du haft för husdjur? Katter och hundar.
81. Svär du ofta? haha ja en del.
82. Sverige när det är som bäst? på sommaren.
83. Kan du åka slalom? Nej.
84. Vad har du ätit i dag? Korv och pommes
85. Vad har du för utbildning? går barn och fritid ! :)
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? min rumpa och mina ögon (vet inte om det räknas)
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mina ben haha.
88. Vilken är din bästa egenskap? På att dansa.
89. Vilken är din sämsta egenskap?Vet inte.
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Vet inte
91. Saknar du något? Ja en del personer.
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja.
93. Vad gör dig ledsen? när folk ljuger och sårar en, sviker en eller inte håller vad dom lovar!!
94. Vad gör dig glad? min vänner, kärlek min familj och Drifters såklart!
95. Har du varit gift eller förlovad? nej
96. Vad ska du göra i helgen? Inget vad jag vet just nu
97. Vad är det knasigaste du gjort? haha råkat slå till en jag dansat med, alltså i snurrarna i buggen så kom handen i vägen och rakt på killens näsa, och ingen liten smäll inte.
98. Vad har du för laster? whut?
99. Vem är din förebild? Min fina vän Erica Sjöström i Drifters (sångerskan)
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Duscha och efter det lyssna på Drifters :)

 

Det var hundra frågor det, senare tänkte jag skriva lite om i fredags då jag var och dansade till underbara Drifters. <3

 


RSS 2.0