Rolig kväll

Hej på er, haft en helt okej dag. Började dagen med att åka till Ängelholm för hade en tid inne på Bup hos min kurator. Det var ju sådär med det, inget allvarligt mer att jag mådde sjukt dåligt hela vägen in och hem. Började må dåligt när vi precis var vid psykiatrin och då kom illamåendet och det satt i. Dom har en sån kaffemaskin där som gör så himla god cappuccino där och jag brukar alltid brygga en kopp när jag kommer dit. Gjorde det idag också men tog en klunk sen fick jag slänga den för att illamåendet tog över. Och mådde illa under hela tiden som jag satt inne hos honom också. Och hela vägen hem och lite där till. Så morgonen började inte så bra. Har mått rätt illa de senaste månaderna och haft magkatarr så jag vet att det inte var pågrund av att jag skulle dit för det är inget att vara nervös över. Hmm konstigt.
Efter Ängelholm så stekte jag en hamburgare med ett ägg till för att se om det hjälpte, det gjorde det ju men ägget gav en del biverkningar haha. Så gick och la mig vid 15.00 och vila och somnade till ungefär 17.00.
Hade jätte tråkigt efter det så jag gick upp till min granne och höll dom sällskap. Vi gjorde bland annat ischoklad och pysslade. Deras son som är 5 år ville göra en pumpa så vi satt i köket och den blev jätte fin. Så den stod i storarummet sen med ett tänt ljus i, jätte mysigt. Jag hade jätte roligt, dom tjivades en del, och det var roligt att se på. De ´´slogs´´ med flugsmällor och kasta skor på varandra, låter kanske töntigt men det var rätt roligt att sitta där och se på. Skulle filmat det men lyckades aldrig få det på film då dom alltid slutade när jag skulle filma.
Men ja roligt var det. Nu sitter jag och ser på House och bloggar samtidigt. Ska snart göra popcorn så jag har det klart till ´´Sex and the city´´. Imorgon är det torsdag och sen är det äntligen fredag! Så säger bara det, snälla låt morgondagen gå fort hihi.
Nu ska jag återgå till filmen men vi hörs nog i ett inlägg till sen. Hej så länge!
Ja inte sminkad alls haha, glad tjej. Snart fredag!! WOHOO. :))
 

Lugn tisdag

Tjohoo på er alla, bloggar ett sista inlägg innan sängen kallar.
Blev inte mycket bloggning idag men har iallafall bloggat 1 inlägg innan och ett nu. Det blev ingen mattepluggning idag, jag slog upp boken och till den uppgiften jag var på men fastnade där och det slutade med att jag slog ihop boken igen och slängde den i min bokhylla haha. Så ja så bra gick det. Men svenskan fick jag iallafall börjat lite på, har lite kvar fortfarande men det tar jag en annan dag i veckan förutom fredag för då kommer jag inte ha tid ändå haha. Efter jag pluggat lite så lagade jag mat, blev tomatsoppa och makaroner mmm gott. Och sen gick jag upp till min granne vid 20.00 och var där uppe till runt 21.45 så fick liten trevlig stund där uppe. Vi pratade bland annat om fredag. Hon ska ju köra/hämta mig och Fia till Drifters dansen på fredag. Är glad att jag har så snälla grannar som ställer upp om de kan och som dessutom håller vad dom lovar. Det ända som skulle hindra henne från att inte hålla vad hon lovar är om något allvaligt skulle hända eller om det blir en kraftig snöstorm. Och snöstrom tror jag inte det blir än hehe. Så är verkligen glad att jag har en granne som ställer upp så mycket som hon gjort det senaste året på olika vis inte bara när det gäller Drifters danser. Och + att hon håller vad hon lovar. Det är riktiga vänner och grannar som ställer upp, finns där och sen att de håller vad de lovar.
Så ja, det blev en trevlig stund där uppe och sen gick jag ner och bara tog det lugnt. Nu sitter jag och tittar lite på filmen ´´Crossroads´´ med Britney Spears och ska snart ta och borsta tänderna och gå och lägga mig. Sängen kallar. Ska upp tidigt imorgon. Ska ju till Ängelholm imorgon, har en tid hos min kurator kl.11.00 så vi åker vid 10.15.
Ska se om jag kan mobilblogga imorgon medans jag sitter i väntrummet, brukar alltid vara där en kvart innan haha eller om jag kan blogga i bilen. Vi får se annars bloggar jag någon gång imorgon tror jag.
Godnatt och sov gott! Hej så länge!
 

Hej på er!

Har precis lagat lite kaffe och sitter nu och lyssnar på Drifters och längtar till fredag. Nu är det inte många dagar kvar.
Händer inte så mycket idag, ska se till att försöka ta tag i matten lite. Har matte prov på måndag direkt på morgonen och jag har en hel del kvar att göra i kapitel 2. Sen har jag dels ett svenskarbete som jag har en halv sida kvar på som ska skrivas (inte så mycket) och ett arbete i människors miljöer som ska göras klart (också halva kvar) så har en del att göra ändå innan fredag så förhoppningsvis går veckan fort hihi.
Senare ska jag ta och titta upp en runda hos min granne och se vad dom har för sig och efter det blir det kanske upp en runda till Angelika, om det inte blir för sent. Hon har ju 4 barn som hon tar hand om om dagarna så hon är ganska trött om kvällarna. Men ja blir det inte idag så får det bli imorgon efter jag varit i Ängelholm, barnen har höstlov dom med så hon är nog hemma haha.
Nä nu ska jag försöka ta tag i matten, får se hur det går. Går det dåligt hoppar jag över till svenskan istället haha.
Bloggar nog mer sen också. Hej så länge!
Bilden är från igår :))
 
Kram//Johanna

Ont i huvudet!

Hej på er, sitter just nu och ser på ´´Sex and the city´´ och ska nog snart sova. Har fått ont i huvudet igen -.-. Men jag får tänka på att det snart är fredag så jag får träffa underbara Drifters igen. Också får jag längta.
Tycker dagarna går rätt långsamt men det är ju bara för att jag längtar så mycket och det är ju ändå bara 3 dagar kvar (ny dag, klockan är över 00.00 ;) ). Låt dom går fort.

Nu ska jag återgå till Sex and the city. Bloggar kanske mer sen om jag inte gått och lagt mig pågrund av huvudvärken. Annars hörs vi någon gång imorgon. Hej så länge!
 
 

5 dagar kvar!!

Woho nu är jag säker på att det blir av. Nu är jag glad. På fredag är det äntligen dags för dans till Drifters igen. Gud vad jag längtar!! Hörde med min granne idag och hon sa att hon kan ställa upp och köra (om inget händer) och pratade också med min svägerska Fia och hon ställer upp och åker med som sällskap. Gud vad kul! min syster visste inte riktigt om det blir av, men är det så att hon hör av sig att det går så åker vi två istället. Men min granne har sagt att hon ställer upp ifall det blir hon som kör. Så nu vet jag att det blir av.
Som jag skrivit tidigare så blir jag alltid lika glad när det är dans till Drifters. Och det kan jag bli flera månader innan, och nu är det endast 5 dagar kvar (4 imorgon) och jag är redan taggad till tusen, tänk då hur det blir på fredag hihi. Jag kommer såklart vara jätte nervös men det är ju för en rolig sak. Men tycker nästan lite synd om dom som är med mig hihi, jag brukar alltid prata som jag inte fått prata på 1 år haha men det är ju för att jag är så nervös och som jag längtar. Nä det ska verkligen bli kul att få träffa mina underbara vänner i Drifters igen. Även om det cirka en månad sen sist. Blir alltid lika glad att träffa dom och är verkligen glad att jag fått så fina vänner.
Underbart och härligt gäng!! Nu ska jag åter gå till Beck, bloggar kanske mer sen.
 
På fredag får jag träffa dessa fina människor igen, bilderna är från i september då jag träffade dom sist.
Kram//Johanna

Hej på er!

Har inte bloggat på ett par dagar nu men har behövt ta upp energin lite. Har knappt haft någon ork att göra något. Men nu är det äntligen höstlov och det är riktigt skönt. Kännde i torsdags att jag verkligen behöver en veckas ledighet för att ladda batterierna och jag hade rätt.
Det kommer inte hända så mycket på lovet, blir mer att vara hemma och ladda upp sig lite. Har två dagar som jag planerat. Och det är på onsdag och på fredag. På onsdag blir det att åka in till Ängelholm, har en tid hos min kurator kl. 11.00 men det är ju inte hela dagen jag är där.
Och på fredag är det äntligen det efterlängtade datumet här. Skriver mer om det sen. Sen blir det lite plugg varje dag (förutom fredag för då kommer jag inte ha tid) eftersom jag har matteprov direkt på måndagen efter lovet.
 
Just nu sitter jag och kollar på solsidan och snart börjar även Beck. Så då ska jag göra lite popcorn och ta fram chips och cola och mysa ner mig i sängen. Efter det blir det nog någon dvd-film, fast vet inte vilken än bara haha.
Bloggar nog mer sen.
 
Kram//Johanna

Problem med skolarbetet!!!!

Hej på er, mitt humör är inte på topp idag. Har problem med mitt skolarbete som ska redovisas på torsdag och just nu känner jag mig sjukt stressad. Har märkt det hela dagen. Har haft huvudvärk, yrsel och ett tryck i övre delen av magen hela dagen som gjort att jag mått illa. Men jag får försöka kämpa vidare trotts att det just nu känns som om det kommer gå åt skogen. Ja jag får se hur det går :(
Nu måste jag återgå till arbetet. Bloggar kanske mer sen om jag inte mår allt för dåligt av all stress.
 
Kram//Johanna

Skolarbete!

Hej på er, haft en helt okej dag i skolan. Hade två lektioner idag, matte och engelska. Skulle igentligen haft idrott också men jag hade fått en tid på BUP klockan 12.30 så jag fick sluta klockan 11.30 istället.
Så helt okej dag ändå.

Nu sitter jag och gör ett arbete som ska vara färdigt imorgon, fast det är inte så svårt. Arbetet handlar om min skoltid, alltså vi ska föreställa oss att vi är 90 år och blir intervjuad av vårt barnbarn. Helt okej ändå. Vi hade ett arbete förra tisdagen där jag skulle intervjua en mor eller far förälder och nu har min lärare vänt på det så det är jag som blir intervjuad som 90-åring av mitt barnbarn. Inte så svårt arbete, har skrivit rätt mycket än så länge.
Sen ska jag bara ta det lugnt. Ska duscha och sen blir det tv, ska se lite program innan jag går och lägger mig.
Bloggar nog mer sen. Hörs så länge!
 
Kram//Johanna

Hej igen!

Här är en video till där man kan se lite för såg nu själv att det var inte så mycket i den förra videon, här kommer en till, orkar ni inte se hela så spola till 1:16 min in i videon :)). Låten heter ´´Det finns en´´.
 

Hoppas, hoppas,hoppas

Hej på er, haft en helt okej söndag. Har än en gång inte mått bra, har börjat få huvudvärk och yrsel igen. Det värsta är att det är skola imorgon igen. Hoppas det är över tills imorgon för jag måste gå, jag kan inte vara hemma mer då missar jag bara en massa och kommer efter i skolan, och har redan missat en massa. Aja bara att stå ut.
 
Ja men det var inte det jag skulle skriva om.
Imorgon är det 1 och en halv vecka kvar tills Drifters spelar i Halmstad och förhoppningsvis kan jag åka dit.
Har kollat upp en del. Har bland annat kollat med min syster ifall hon kan och hon ska kolla upp det. Men eftersom jag är sån som vill att det ska bli av (Speciellt när det gäller dans till underbara Drifters) så har jag även kollat runt lite ifall det går att lösa på annat sätt ifall inte min syster kan. Ska höra med papap (men han är nog inte så glad över det)och har hört med Fia och hon sa att hon kan följa med ifall inte Madde kan, även fast hon inte är road över det. Går inte det så ska jag höra med min granne om hon kan köra, och hon brukar allt som oftast ställa upp om hon kan och har bil så henne kan jag nästan va säker på. Haha så jag har ändå en del extra planer om man säger så. Så det verkar som att det ska bli av. Mamma sa att det löser sig och det verkar så med.
Oh hoppas, hoppas, hoppas att det blir av. Jag vill verkligen det.
Jag älskar ju att dansa, har gjort det sen jag var 13 år. Och älskar att få ut och dansa till Drifters och få träffa mina vänner i Drifters, det blir ju inte så ofta tyvärr. Blir ungefär 3-4 gånger om året och det är inte ofta.
Dans är glädje för mig det är något jag tycker oehört mycket om, det är verkligen en rolig konditions träning med. Och dansen har blivit mycket roligare sen jag började gilla Drifters med. För en kväll med Drifters ger en alltid massa minnen som kommer stanna. Dom vet verkligen hur man gör en kväll värda pengarna för sina dansare/fans. Jag har inte ångrat en ända gång som jag varit på dans till dom, har alltid åkt hem med ett leende på läpparna och även fast det kostar 160 kr i inträde så är det värt pengarna. Jag är verkligen glad att jag lärt känna Drifters, vilka fina vänner och människor. Dom är alltid lika glada och det händer alltid något ´´bus´´ på scenen som alltid får en att börja skratta. Underbara människor!! Länkar en video nedan från sist jag va på Drifers, då lyckades jag fånga lite ´´bus´´iallafall. Orkar ni inte se hela så spola fram till 1:29 så kommer det där. Fast där är lite i början med från starten till cirka 15 sekunder in sen kan ni spola till 1:29 ifall ni inte orkar se hela.
Är glad att jag är vän med detta härliga gäng. Kolla in videon. :))
 
http://www.youtube.com/watch?v=RxugWngJg9A
 
 

Trevlig kväll med fina Angelika <3

Hej på er, det blev en sen bloggning idag, har precis kommit hem. Men det blev ett inlägg iallafall.
 
Idag/kväll har jag tillbringat kvällen uppe hos min fina vän Angelika och snackat med henne och busat med hennes barn, eller ja 2 av dom. Pojkarna sov över hos några kompisar så det var bara flickorna hemma.
Så vi hade en mysig kväll uppe hos henne med massa skratt och prat och lek med barnen förstås.
Ska upp där imorgon också men blir inte lika länge då jag dels ska till skolan på måndag och hon ska upp med barnen till skola och dagis. Men vad spelar det för roll, vi bor inte så långt ifrån så vi träffas nästan varje dag ändå.
Vilket känns bra eftersom hon är en av mina nära vänner här uppe i Örkelljunga. Så det blir en stund imorgon också. Jag har iallafall haft en kanon kväll och hoppas ni också haft det.
Bloggar kanske mer sen!  Hörs så länge.
 
Jag och Angelika, bilden är från maj detta året när jag och Angelika var ute. :))
Hennes fina barn <3
 

Mycket att göra!

Hej på er, denna veckan har bloggen fått lida ganska mycket, har varit sjuk och inte haft ork att blogga på grund av det. Men får ta tag i det i helgen med bloggningen för sen i veckan kommer jag har mycket att göra igen med massa skolarbeten. Men ska försöka att åtminstonde få bloggat ett inlägg per dag iallafall.
 
Att man kan missa så pass mycket på bara två dagar. Har varit borta torsdag och fredag från skolan och idag skickade min kompis att vi fått två nya arbeten. Så nu har jag tre arbeten som ska göras plus engelskuppgifter tills på måndag. Dock ligger engelskboken i skåpet och har inte kunnat få hem den då jag varit hemma både igår och idag. Men men jag får helt enkelt säga till min lärare som det är.
Så har ganska mycket att göra, nu gäller det bara för mig att planera in när jag ska göra det så inte gör allt sista dagen som jag har en tindens att gör -.- . Ja får se hur det går haha.
 
Sitter just nu och tittar på X-factor och bloggar samtidigt. Ska snart sätta på lite Drifters musik och tänkte börja på ett av mina arbeten eller iallafall börja fundera på vad jag ska skriva om. Och då tar jag nog det arbetet som ska vara klart tills på tisdag. Blir bäst så. Sen ska jag mysa ner mig i sängen till en film med chips och läsk mmmm. Får se om jag bloggar mer sen, men tror det blir så. Vi får se. Hej så länge!!
 
Känns lite så som bilderna nedan -.-
 
 
Kram//Johanna
 
 
 
 

Kaffe i sängen!

Hej på er, som sagt blev det ingen skola för mig idag och som det ser ut nu så blir det ingen imorgon heller. Men det är inget att göra nått åt mer än att ligga hemma och vila.
Ligger just nu i sängen och bloggar med en kopp kaffe och ska snart se om jag orkar hoppa in i duschen.
Sen efter det blir det nog en film eller iallafall kolla på tv.
Ska nog se filmen ´´ Drifters-på väg till Malung´´ var ett tag sen. Även fast det snart är dags att skaffa ny sån film så går den att se på så länge hihi. Nä nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen så slipper jag det sen.
 
Älskar denna filmen :D
 
Kram//Johanna

Grattis världens bästa morfar!

Idag skulle min älskade morfar fyllt 86 år. Grattis älskade morfar hoppas du har det bra uppe i himlen. Älskar dig och saknar dig oändligt mycket.


Ingen skola imorgon!

Hej på er, ligger just nu i sängen och kollar på house och bloggar. Ska snart försöka duscha om min huvudvärk tillåter det annars får jag ta det imorgon. Behövde inte fråga mina föräldrar om jag fick bli hemma utan pappa frågade själv om jag skulle bli hemma imorgon. Så det blir ingen skola för min del imorgon. Men kanske på fredag.
Imorgon blir det vila på hög nivå och försöka bli av med huvudvärken, den är inte lika farlig som innan idag så förhoppningsvis är den på väg att avta, tror jag har anningar varför jag har så ont i huvudet. Pågrund av att jag äter så dåligt och sen att jag sovit dåligt de senaste veckorna. Så förhoppningsvis är den påväg att försvinna. Får hålla tummarna på att det är så.
Nu ska jag se klart på house sen ska jag se om jag orkar duscha annars tar jag det imorgon och lägger mig istället. Får se om det blir mer bloggning sen.
 
Kram//Johanna

Skit vecka!

Denna veckan har varit den sämsta på länge. Har haft huvudvärk som inte vill ge med sig, och då menar jag sprängande huvudvärk som inte går över när jag tar huvudvärkstabletter. Och har det fortfarande och sen har jag varit trött konstant också. Fick ställa in min tid hos kuratorn idag så förhoppningsvis kan jag åka dit nästa onsdag när jag har en tid där igen. Ska höra med mina föräldrar om jag inte kan få bli hemma imorgon då jag har en lång dag i skolan och känner nu att jag inte kommer orka med den huvudvärken jag har nu. Så får vi se hur det blir. Nu ska jag vila lite sen ska jag uppdatera Drifters bloggen.
Kram//Johanna


Godnatt!

Nu säger jag godnatt, hörs någon gång under dagen imorgon.


Natten räddad!!

Hej på er, tänkte blogga ett snabbt litet inlägg. Sitter just nu och tittar på House och tänkte snart gå och lägga mig. Fick en sömntablett av mamma så nu ska jag förhoppningsvis kunna sova inatt. Den börjar verka efter 30 minuter så ska nog snart vara trött. Har precis tagit den. Imorgon har jag som sagt skola mellan 08.30 till 10.10 sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Har inga läxor än så länge, jo engelska tills på måndag men det tar jag i helgen. Och matte men det är ingen bråska med det. Så imorgon ska jag bara ta det lugnt. Fast sånt kan ju alltid ändras haha. Klara föresten engelsk provet vilket jag är förvånad över hehe. Men jag är nöjd att jag blev godkänd iallafall :).
Nä nu ska jag återgå till House och när det är slut så är jag förhoppningsvis så trött så jag somnar nästan direkt.
Blir det inte ett sista inlägg innan jag lägger mig så hörs vi någon gång imorgon.
 
Fick 43,5 och Godkänt eller E som det heter nu var på 42 poäng :D
 
Kram//Johanna
 

Trött och huvudvärk!

Hej på er, har inte alls mått bra idag. När jag kom hem från skolan så hade jag sprängande huvudvärk så la mig och vilade men somnade tyvärr, när jag vaknade sen så var huvudvärken fortfarande lika dan. Så har sovit impencip hela kvällen och har fortfarande huvudvärk och inga huvudvärkstabletter hjälper -.-. Så därför har jag inte bloggat sen innan när jag va i skolan. Fasar mest inför natten kommer nog säkerligen inte kunna sova och jag har skola imorgon. Tur är så går jag mellan 08.30 till 10.10.
Just nu ser jag på ´´ svenska hollywood fruar´´ och har precis duschat. Ska snart ta en huvudvärkstablett till och se om den hjälper men är tveksam. Ska se om jag orkar blogga mer ikväll,
Bild på mig från igår :))
 
Kram//Johanna

Hej på er!

Ledsen för att det inte blev någon bloggning igår men hade inte tid, var tvungen att göra färdigt ett arbete som skulle redovisas idag. Men nu har jag tid igen så nu ska det nog bli lite bättre bloggning.
Sitter just nu i skolan och har ´´lärande och utveckling´´ har precis redovisat och det gick bra. Det är den ända lekitonen jag har idag, slutar halv 12. Bloggar mer sen.
 Kram//Johanna.

Ingen bloggning idag!

Hej på er, har inte haft ork till att blogga idag. Är fortfarande lite chockad sen gårdagens händelse. Och har inte kunnat sova inatt. Så därför har det inte blivit någon blogging idag förens nu.
Sitter just nu och ser på ´´ All about Steve´´ på tv4. Rätt knäpp film men bra.
Ska snart sova, har sjukt ont i magen fast vet vad det beror på så förhoppningvis ordnar det sig tillslut.
Imorgon har jag skola mellan 08.30 till 14.00 och sen efter det ska jag hem och göra min hemuppgift som ska vara färdigt på tisdag. Som vanligt är jag alltid ute i sista minuten -.-.
Men men förhoppningsvis hinner jag färdigt imorgon.
Bloggar kanske en sista gång innan jag går och lägger mig.
 
Kram//Johanna

Att allting bara kan ändras på några timmar!!

Hej på er, ledsen att det inte blivit så mycke uppdateringar här på bloggen idag men det hände en sak tyvärr. Var påväg att skriva ett inlägg när det hände.
Min bror ramla ihop uppe i hans lägenhet och hans vänner fick inte kontakt med honom så dom fick ringa ambulansen. Och vi blev ju såklart oroliga (speciellt jag). När ambulansen kom så kolla dom honom och tog ett ganska långt EKG för att se hur läget låg till. Men som tur var så var det inget allvarligt, dom ville att han skulle med in men min bror är envis så han fick bli hemma, fast där är folk som håller koll på honom som tur är.
Så nu får jag hoppas att allt är lugnt och att det inte händer igen.
 
Något jag hatar det är när man måste ringa och berätta för folk som man tycker om/älskar att någon i ens familj ramlat ihop. Detta är andra gången jag får göra det nu. Första gången var denna sommaren när min pappa fick sin andre stroke och ramla ihop här hemma, då fick jag ringa mina systrar och meddela det.
Idag fick jag ringa Angelika min brors sambo som var nere i Trelleborg och säga att Henke ramlat ihop.
Jag hatar det, att man måste ringa och man vet inte vad man ska säga. Så svarar dom helt glada och sånt sen berättar man vad som hänt och då bara vänds allt ihop upp och ner för dom. Att man hör dom bli jätte ledsna i telefonen. Det knyter sig verkligen i hjärtat och där står jag själv med gråten i halsen (ibland går det inte att hålla inne själv). Jag mår lika dåligt efteråt när jag ringt ett sånt samtal, visst jag mår dåligt redan innan men det är ännu värre efteråt.
Jag hatar det. Men nån gång i livet kommer man få möta såna här hinder vare sig man gillar det eller inte.Men det är något man helst vill slippa. Bättre att göra det än att inte ringa och säga någotting alls till sina anhöringa.
 
Ja men just nu är jag bara glad att han är okej, och hoppas verkligena att det inte händer honom något mer inatt.
Ska se om jag orkar blogga mer sen efter denna kvällen.
 
Älskar dig, du är världens bästa bror!
 
Kram//Johanna
 
 

Hej!

Idag är det en sån dag då jag känner att jag bara ska ta det lugnt. Brukar alltid göra det men idag ska jag mest ligga och titta på tv och lyssna lite på Drifters. Drifters är ju mina favoriter så dom finns med varje dag varesig jag är på bra humör eller inte.
Så inte hoppar jag att lyssna på Drifters hihi. Ikväll blir det film, ska se en som går på tv och som börjar 21.30 på kanal 5 " the proposal" har inte sett den och vad jag har sett av trailern så verkar den Bra. Så den får de bli ikväll. Nu ska jag se om mina föräldrar kommit hem sen ska jag nog spela lite Drifters. Bjuder på en bild på dessa fina och underbara vänner! Hörs sen.
Kram Johanna!


Drifters-Hoppas på det bästa!

Skrev i mitt förra inlägg att jag skulle lägga upp en bild på min favorit Drifters skiva, här är en av dom:
 

Helg!

Hej på er! då var det fredag igen äntligen, ska bli skönt med helg.
Haft en helt okej dag i skolan, började 11.05 och slutade 14.00 så det var en väldigt lagom fredag i skolan.
Efter skolan åkte jag hem och sen dess har det inte hänt något speciellt. Har spelat massa Drifters bara, inget ovanligt :P. Snart dags att skaffa nya cd skivor med dom, dom andra börjar bli utslitna hehe. Men ja vi får se, jag gillar alla mina Drifters skivor så det lär ta ett tag innan jag fått köpa alla på nytt. Kommer en bild sen på en av mina absoluta favoriter bland deras skivor. :))
Nu ska jag lägga mig och vila en stund och sen ska jag ta något att äta. Bloggar såklart senare.
Kram//Johanna.
 

Skolfoto

Fick mina Skolfoton igår och är faktiskt nöjd med årets foton. Har varit missnöjd med alla dom andra. Men inte denna gången.


Godnatt!

Nu säger denna trötta och slitna tjej godnatt. Hoppas att jag får sova inatt men sånt kan ändra sig snabbt.
Imorgon har jag skola från 11.05 till 14.00 och sen ska jag hem och ta helg. Känns att jag behöver det.
Kommer nog mobilblogga lite från skolan också så kika in och se om där är något.
Godnatt! Sov gott allihopa. Hörs imorgon.
Kram//Johanna
 

Grattis världens bästa bror!! <3


Trött!!

Idag har tröttheten slagit till ordentligt, har inte sovit bra på snart 3 veckor och nu idag har jag fått känna på det. Har vandrat runt här hemma som en levande zoombie och tiden har gått så långsamt. Har inte velat gå och lägga mig heller för då sover jag bara så kan jag inte sova inatt. Så har hållt mig vaken, men la mig ner och läste historian sen kände jag ögonen sakta falla ihopa, så somnade ändå i typ 30 min men är fortfarande jätte trött. Så förhoppningsvis får jag sova inatt. Ska se om jag orkar ta mig in i duschen och tvätta bort sminket. Tur jag har sovmorgon imogon så jag kan få sova 2 timmar längre, kanske behövs?! vem vet.
Ja nu ska jag ta mig i kragen trots mina trötta ögon och hoppa in i duschen.
Bloggar nog mer sen, om inte så har jag somnat :))
Kram//Johanna

Hej!

Ledsen för den dåliga uppdateringen igår men satt nästan hela kvällen med engelskan men fick knappt inte in något. Men försökte iallafall. Hade provet idag och det gick sådär, vet inte vad jag fick men har en känsla att det är IG jag får. Men jag får vänta och se. Fick iallafall reda på mitt samhälls prov idag och fick betyget B vilket är det näst högsta, så jag är skit nöjd. Jag hade inte pluggat något inför provet så jag är nöjd.
Nu sitter jag bara och kollar på tv och bloggar samtidigt, ska snart ta något och äta då jag är rätt hungrig. Ikväll ska jag läsa lite historia, fick 5 sidor som vi ska ha läst till morgondagens lektion så får ta tag i det med. Men det är inte så jobbigt, speciellt inte om man är intresserad av historia som jag hehe. :))
Bloggar mer sen.
 
Kram//Johanna

Godisdag i skolan!

Torsdagar har vi tjejer i klassen bestämt att vi ska ha godisdag i skolan. Så vi brukar gå till Ica kronan och handla lite godis på håltimmen. Fast idag blev det bara en cola för min del men ändå :D


Plugga engelska!

Hej på er, jag gör en snabb mobilblogging, sitter nu och försöker lära in mig engelskan som vi har prov i imorgon, men det går väl sådär och tror inte det kommer fastna.
Men vi får väl se, i för sig pluggade jag inte inför samhällsprovet förra torsdagen men jag klarade det ändå med alla rätt, tror knappats de kommer gå så bra med engelskan -.- så vi får väl se om jag lyckas få in det i huvudet tills imorgon, men är tveksam. Aja den tiden den sorgen. Bloggar mer sen.
Kram//Johanna


Hej

Sitter i Ängelholm nu med en kopp kaffe och väntar på att jag ska bli inkallad av min kurator. Dom har så himla gott kaffe här mmm. Bloggar mer när jag kommer hem. Hej så länge


Godnatt!

Nu säger jag godnatt, ska se om jag kan blogga imorgon under dagen i skolan och i Ängelholm annars bloggar jag när jag kommer hem!
Godnatt!!
Bild på mig från Bjärnum dansen till Drifters :))

Jävla engelska!!!!!!

Hej på er, ledsen för denna dåliga uppdateringen idag. Jag sovit i några timmar sen har jag försökt plugga lite engelska men det gick sådär. Jag blir glad om jag lyckas få in allt imorgon inför provet på torsdag men tror inte det kommer gå. :( Så vi får se.
Ska snart hoppa in i duschen (jag vet, duschar alltid sent) och sen blir det att kolla på ´´sex and the city´´ innan det är dags för sängen. Imorgon har jag skola mellan 08.30 till 10.10 så ingen lång skoldag imorgon heller. Efter skolan bär det av mot Ängelholm och kuratorn, ska va där klockan 11.00. Ganska skönt att ha tid där varje onsdag hela oktober ut. Sen ska jag bara ta det lugnt, ska ner om i byn och köpa foundation då min är slut. Har ni något förslag på bra foundations? behöver hjälp då jag har svårt att bestämma mig, kommentera gärna!
Nu ska jag duscha, ska se om det blir ett inlägg till innan jag ska nanna. Hej så länge!
 

Plugga!

Hej på er, haft en helt okej dag i skolan. Gick mellan 09.35 till 11.30 så kort och lugn dag blev det.
Vi hade lärande och utveckling och vi gjorde inte så mycket fast vi fick lite hemuppgifter -.- så måste börja med det eftersom det var en hel del. Ska göra det sen.
Har en del andra saker att göra denna veckan också, har engelskprov på torsdag och historieläxa tills på fredag så har ganska mycket att göra. Men får försöka planera upp det så jag inte gör allt på en gång vilket jag har lätt att göra haha. Nu sitter jag och lyssnar på Drifters och kollar facebook, ska snart vila en stund innan jag sätter igång med pluggningen. Så jag orkar med det sen, är svin trött idag. Har bara sovit 3 timmar inatt. Så får se om jag kan hålla ögonen öppna när jag pluggar sen.
Bloggar mer sen.

Mot skolan!

Nu bär de av mot skolan, ska de om jag kan blogga under lektionen. Annars bloggar jag när jag sen.


Godnatt!!

Nu säger jag godnatt! bloggar igen imorgon, och ska se om jag har möjlighet att blogga under skoldagen också.
Godnatt, sovgott allihop!
 
 

Skolan imorgon!

Hej igen, har precis duschat och sitter nu och tittar på ´´Medium´´ på tv:n. Ska se några program till så som ´´House´´ och ´´Sex and the city´´ och sen ska jag sova.
Imorgon är det dags för skola igen men är ingen lång skoldag då jag slutar 11.30 varje onsdag så det är skönt.
Efter det vet jag inte vad som händer, ska iallafall gå till biblioteket och lämna tillbaka boken jag lånat. Orkar igentligen inte men det är ett måste annars blir det försenings avgift på 50 kr per försenad dag tror jag det är blää.
Bloggar nog en sista gång innan sängdags! 
Puss//Johanna

Sjuk idag!

Hej på er, det blev ingen skola för min del idag då jag varit dålig sen igår. Mår dock mycket bättre nu så det blir skolan imorgon.
Idag har jag bara tagit det lugnt och bara vilat, sov lite längre idag då jag sovit sjukt dåligt inatt. Sen har jag bara tittat på tv. Ska nog ta och lyssna lite på Drifters nu när jag mår bättre. Har inte lyssnat på dom sen i fredags, jo lyssnade lite på dom igår när dom spelade en låt i ´´Bingolotto´´ men jag har inte spelat deras cd skivor här hemma som jag annars brukar göra lite varje dag. Så det ska jag göra sen. Måste även ta och börja plugga på engelskan, har prov på torsdag :(.
Ja men nu ska jag ta något och äta är jätte hungrig. Bloggar nog sen också.
 
Puss//Johanna
 

Hej på er!

Ja då har syster åkt hem och nu sitter jag här ensam på rummet. Känns så tomt nu när hon åkt, gör lika ont varje gång att vinka av henne när hon ska köra hem igen. Förhoppningsvis får jag träffa henne igen den 2 november, och förhoppningsvis kan jag och hon åka till Drifters då dom spelar i Halmstad den kvällen, och hoppas, hoppas,hoppas. Jag vill så gärna får träffa Drifters igen, blir ju inte så ofta man får träffa dessa underbara vänner.

Ja, jag skrev i det förra inlägget att jag saknar en del personer, och det är Drifters jag skrev om då.
Dom är verkligen kanon allihopa, finare vänner får man leta efter. Jag är glad att jag blivit vän med dom och kan få träffa dom även om det är så sällan, blir 3-4 gånger om året och önskar verkligen det var mer. Men vem vet? nästa år blir jag 18 och då kanske det blir oftare, och ännu oftare blir det när jag tagit körkort. Saknar dom verkligen jätte mycket. Blir så glad varje gång jag åker på dans till dom och får träffa dessa underbara vänner. Det negativa är att det är i 4 timmar dansen är och dom går så himla fort :(, varje gång och jag vill verkligen inte att kvällen ska ta slut. Men allting har ju sitt slut, Tur man har kontakt med dom på annat vis eller annat håll via facebook och lite andra sätt också (hemligt vad det andra sätten är.)  Ja så det är Drifters jag saknar och förhoppningsvis får jag träffa dom den 2 november. Hoppas,hoppas,hoppas!!!!!!!!.
Nu ska jag borsta ut håret. Puss!!
 
Jag och fina vän Erica <3
Jag och min fina vän Erica <3
Jag och alla mina fina vänner i Drifters <3
 
 
 
Ja lite bilder blev det också :)).

Helgens snart slut!

Hejsan, jaha då är det söndag igen och snart är även denna helgen över. Haft en helt okej helg. Igår kom min syster och har sovit här inatt fast tyvärr åker hon hem igen idag :(. Hon bor nere i Trelleborg och det är 14,2 mil ifrån varandra men vi ses ju iallafall igen. Men varför ska det gå så fort? jaja förhoppningsvis kan vi ses igen den 2 november. Då ska vi även kanske iväg :D. Berättar mer om det längre fram när jag vet om det blir av.
Ikväll ska jag plugga lite och självklart lyssna på Drifters.
Sängen tidigt ikväll då jag är skittrött och dessutom skola igen imorgon.


Saknar även den del personer, kan skriva mer om det sen!
Nu ska jag se till att ta vara på den lilla tiden som är kvar innan syrran åker hem igen :(.
Hörs sen!
Puss

Hejsan!

Har precis ätit en stor skål med glass mmm, har varit så våldsamt sugen på glass nu i flera veckor och fick det idag så nu har jag lugnat glass suget lite.
Sitter just nu och kollar klipp på underbara Drifters och väntar på att filmen ska börja igen, det är den ´´kommissarie Späck´´ som går nu på tv4 men det är reklam. Så sitter och väntar på det.
Senare tänkte jag att jag ska ta och fixa lite med mina framkallade kort, ska klippa till dom och sätta in dom i album. Beställde ju 171 foton från fujidirekt.se så jag har en hel del att klistra in. Det är foton från mina Drifters danser så ska sätta in dom nya i album. Har redan 2 fulla fotoböcker med Drifters foton + ett halv fullt album med Drifters foton. Och det är det fotoalbumet som kommer bli fullt nu när jag sätter in dom nya. Sen nästa gång jag framkallar får jag nog köpa nya fotoalbum haha.
Men ja, nu ska jag återgå till filmen sen vet jag inte vad som händer.
Puss.

Haha härliga syster!


Hej på er!

Tänkte skriva lite om vad ni kommer få läsa om i denna bloggen.
Här kommer ni få läsa om vad som händer om dagarna och lite sånt.
Men ni kommer också få läsa en hel del om dansbandsmusik och om dans (mitt namn säger kanske en del). Mitt favoritband Drifters kommer nämnas en hel del också i bloggen. Dans,dansbandsmusik och Drifters är ju ett av mina stora intressen så jag hoppas ni kommer få gilla det ni kommer få läsa i den här bloggen. Jag kommer blogga senare igen .

Stora kramar till er//Johanna

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0